Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design)

Ο Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design) είναι ο τομέας όπου η τέχνη συναντά τη λειτουργικότητα, όπου η εντυπωσιακή εμφάνιση συναντά τη λειτουργική δομή της πληροφορίας. Στη Rightclick γνωρίζουμε καλά από Web Design και είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που να είναι ταυτόχρονα λειτουργικές και θελκτικές. Στη Rightclick μπορούμε να αποδώσουμε τη φιλοσοφία, τους στόχους και την ταυτότητα της εταιρείας σας με τρόπο ελκυστικό τόσο για τους χρήστες όσο και για εσάς.

Γιατί είναι σημαντικός ο Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design);

Η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ταυτότητα και το αντικείμενο μιας εταιρείας και μεταφέρει στους επισκέπτες την προσέγγιση και γενικότερα τη φιλοσοφία της. Η ιστοσελίδα είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης μας στο διαδίκτυο και για αυτό η εικαστική της προσέγγιση είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Στη Rightclick μπορούμε να εγγυηούμε τον εντυπωσιακό και ταυτόχρονα εργονομικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Έτσι εξασφαλίζουμε μια άνετη και ευχάριστη πλοήγηση στους επισκέπτες σας και μεγιστοποιούμε την παραμονή τους στην ιστοσελίδα.

Τρόποι υλοποίησης: επιλογή πρότυπου ή σχεδιασμός ιστοσελίδας;

  • Αν ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας από κάποιον επαγγελματία γραφίστα δεν είναι για εσάς προτεραιότητα, στη Rightclick σας δίνουμε τη δυνατότητα χρήσης ενός από τα δεκάδες χιλιάδες εικαστικά πρότυπα που διατηρούμε στο αρχείο μας και το οποίο εμπλουτίζουμε συνεχώς. Η επιλογή του πρότυπου γίνεται με γνώμονα την πιστότερη απόδοση του ύφους και του προφίλ της εταιρίας σας.
  • Στη Rightclick συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους γραφίστες για τη δημιουργία ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου επικοινωνιακού χαρακτήρα. Στην περίπτωση που δίνετε βαρύτητα στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, εμείς έχουμε τον τρόπο να αποδώσουμε το ύφος, το προφίλ και τη φιλοσοφία της εταιρείας σας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, η ιστοσελίδα που σας παραδίδουμε έχει την εμφάνιση που επιθυμείτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τη βέλτιστη λειτουργία της: σωστή διάρθρωση της πληροφορίας, διαδραστικότητα με το χρήστη, φιλικότητα με τις μηχανές αναζήτησης και μέγιστη δυνατή ταχύτητα.