Διαδικτυακή Διαφήμιση (Internet Advertisement)

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι μόνο η αρχή. Φανταστείτε μια καλοσχεδιασμένη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα που να μην την γνωρίζουν οι χρήστες. Είναι απαραίτητο λοιπόν, όταν κατασκευαστεί μια ιστοσελίδα, στη συνέχεια να γίνει γνωστή και προσιτή στους χρήστες και να εμφανίζεται εύκολα στις αναζητήσεις. Στη Rightclick έχουμε αυτή δυνατότητα και διαθέτουμε τα εργαλεία και τις τεχνικές για να κάνουμε την ιστοσελίδα σας δημοφιλή και επιτυχημένη.

Διαδικτυακή Στρατηγική Προώθησης

Είτε έχετε μια ιστοσελίδα και θέλετε να βελτιώσετε την απόδοσή της, είτε θέλετε να αποκτήσετε μια καινούρια, η Rightclick σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες Διαδικτυακής Στρατηγικής Προώθησης που εγγυώνται την αύξηση της ροής των επισκεπτών και τη μετατροπή τους σε ικανοποιημένους πελάτες.

Βελτιστοποίηση Αποτελεσμάτων Αναζήτησης (Search Engine Optimization, SEO)

Η Βελτιστοποίηση Αποτελεσμάτων Αναζήτησης είναι μια τεχνική απαραίτητη για την προώθηση της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο. Μας βοηθά να εμφανιζόμαστε στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων που γίνονται στο Google, το Yahoo! και το Bing αυξάνοντας την προβολή της ιστοσελίδας μας και τη ροή των επισκεπτών προς αυτή.