Προφίλ εταιρείας

Στη Rightclick δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του προγραμματισμού και αναπτύσσουμε εφαρμογές διαδικτύου για παραπάνω από 9 χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια φήμη σύγχρονης και αξιόπιστης εταιρίας προσφέροντας διαδικτυακές υπηρεσίες με επιτυχία σε όσους μας εμπιστεύθηκαν Την επιτυχία των έργων μας εγγυώνται η συνεχώς αναβαθμιζόμενη τεχνολογία που διαθέτουμε ,οι παγκοσμίως εγγυημένες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε και πάνω από όλα το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Τεχνολογία

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται από τη συνεχή και ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας. Στη Rightclick κατανοούμε πόσο αναγκαίο και χρήσιμο είναι για την ποιότητα και την εξέλιξη της δουλειάς μας να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις για αυτό και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς. Είμαστε αφοσιωμένοι στον τακτικό εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας και στη συχνή αναβάθμιση του λογισμικού μας.

Εφαρμογές

Οι εφαρμογές εξελίσσονται και εμείς τις παρακολουθούμε συνεχώς για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας είναι η επιδίωξη μας. Αφού εξετάσουμε κάθε νέα γλώσσα προγραμματισμού,κώδικα και πλατφόρμα που εμφανίζεται στην αγορά , επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε την καταλληλότερη για τις ανάγκες σας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η αληθινή μας δύναμη βρίσκεται στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η ομάδα της Rightclick αποτελείται από πρωτοπόρους και δημιουργικούς επαγγελματίες που προέρχονται από το χώρο του web development, του design, του marketing κ.α. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αγάπη για αυτό που κάνουμε εγγυώνται την άριστη από τεχνικής αλλά και αισθητικής άποψης περάτωση κάθε εργασίας που μας ανατίθεται. Η άρτια συνεργασία μας και η ταχεία εξυπηρέτηση που παρέχουμε έχουν αφήσει ευχαριστημένους όλους όσους μας επέλεξαν.